Review 7 daagse detox

Ook ons lichaam heeft regelmatig een grondige schoonmaakbeurt nodig. Het moet tijdig van alle mogelijke schadelijke afvalstoffen verlost worden. Niet alleen om je risico op allerlei kwaaltjes en aandoeningen te verkleinen, maar even goed om je te helpen afslanken.

Je lichaam zuiveren of detoxen kan op vele manieren, maar hoeft niet duur en/of ingewikkeld te zijn. Besloot jij ook om je lichaam te detoxen, en vraag je je af hoe er best mee te beginnen? We zochten het voor je uit, en onderzochten de doeltreffendheid van de 7 daagse detox kuur van voedingscoach Marjolein Verkaik.
De vele toxische afvalstoffen die zich in al onze lichaamsweefsels nestelen, zijn het resultaat van onze ongezonde voeding; van de vele processen die contant in ons lichaam plaatsvinden, en van de milieuverontreiniging die er maar niet beter op wordt.

Review 7 daagse detox persoonVetreserves als opslagplaats van schadelijke stoffen

Een gezonde eetpatroon, gecombineerd met voldoende lichaamsbeweging is de beste manier om fit en gezond te blijven, om meer vet te verbranden en om af te vallen.
Toch is dat ook geen garantie op succes. Eet je teveel, té vet en te calorierijk? Dan reageert je lichaam, door het teveel aan vet op te slaan in al zijn lichaamsweefsels.
Uiteindelijk zal je lichaam zelfs geen vet meer verbranden. Hoe hoger de concentratie aan toxische afvalstoffen in je lichaam, hoe minder vet het zal verbranden.
Eet je gezond en beweeg je voldoende, maar geraak je geen grammetje overgewicht kwijt? Dan is je lichaam dringend aan een grondige schoonmaakbeurt toe.

Van waar komen deze giftige afvalstoffen vandaan?

De opslag van deze giftige afvalstoffen kun je onmogelijk voorkomen. Je krijgt ze in de eerste plaats binnen via je dagelijks voeding. Denk aan de vele geur- , kleur-, smaak- en bewaarstoffen die aan onze voeding wordt toegevoegd. Daarnaast zijn er de vele processen die constant in ons lichaam plaatsvinden. En dan hadden we het nog niet over het gebruik van allerlei schoonmaakproducten en de milieuverontreiniging, die er alleen maar groter op wordt.
Zonder hulp is ons lichaam onmogelijk in staat om deze voortdurende stroom aan giftig afvalstoffen tijdig af te breken en te verwijderen.

Lever

Je lever als zuiveringsstation

Een orgaan dat een hoofdrol speelt bij het zuiveren van ons lichaam is de lever, dat de functie van zuiveringsstation waarneemt.

Door de constante stroom van giftige afvalstoffen, geraakt onze lever overbelast, en kan het zijn zuiverende taak onmogelijk blijven vervullen. Je lever kan je lichaam alleen zuiveren als hij regelmatig wordt schoongemaakt, en over alle gezonde voedingsstoffen waaronder vitaminen en mineralen kan beschikken om al deze afvalstoffen af te breken.

7 daagse detox kuur

Je lichaam detoxen moet niet duur of ingewikkeld zijn. Je lichaam op een zachte en natuurlijke manier zuiveren kan perfect met de 7 daagse detox kuur van voedingscoach Marjolein Verkerk. Deze detox kuur is gebaseerd op gezonde recepten met uitsluitend natuurlijke en zuiverende ingrediënten.
Naast het zuiveren van je lever, wordt ook je immuunsysteem extra gestimuleerd. Naast het zuiveren van je lever en je lichaam, zal je terug meer vet verbranden en afslanken. Het helpt je tevens je gezondheid te optimaliseren.

Om gezond en blijvend af te slanken, maakt Marjolein Verkaik gebruik van vitaminen en mineralen die je metabolisme of stofwisseling stimuleren en in een hogere versnelling schakelen. Daardoor zal je meer vet en zelfs ongezond buikvet verbranden en afvallen. Via een doorgedreven sapkuur worden alle afvalstoffen gemakkelijker afgevoerd.
Met deze zuiveringskuur maak je kennis met een gezond eetpatroon. Voortaan dus geen dure, en ongezonde diëten meer die je onmogelijk lang kunt volhouden en slechts een tijdelijk gewichtsverlies opleveren.

Review 7 daagse detoxLekkere en gemakkelijk te bereiden recepten

De 7 daagse detoxkuur van Verkaik bevat tal van lekkere en gezonde recepten, zowel voor je ontbijt, als de lunch, het avondmaal, voor het zelf bereiden van sapjes en smoothies, als voor gezonde snacks of tussendoortjes. Alle recepten zijn gemakkelijk te bereiden en staan in een handomdraai op tafel.
Deze detox recepten zijn geen kwelling, integendeel. Honger lijden of calorieën tellen is er niet bij.
De kilo’s aan overgewicht die je met deze 7 daagse detox kuur kwijt speelt, komen nooit meer terug. Om het zo gevreesde jojo effect te voorkomen, krijg je van Marjolein Verkaik nog eens 23 recepten en een video met extra aanbevelingen er gratis bovenop. Deze lekkere, gezonde en gemakkelijk te bereiden recepten voor alledag zorgen ervoor dat je op je gewicht blijft.

Ontwenningsverschijnselen

Je lichaam zuiveren met de 7 daagse detox kuur van Marjolein Verkaik gaat uiteraard niet vanzelf. Daar zijn in de eerste plaats motivatie en doorzetting voor nodig.
Vooral de eerste drie dagen zijn niet gemakkelijk. Er kunnen zelfs typische ontwenningsverschijnselen optreden. Deze zijn slechts tijdelijk, en het bewijs dat de zuiveringskuur écht werkt.

Mogelijke nevenwerkingen tijdens de eerste dagen van je detox kuur zijn:

  • Neerslachtigheid
  • Vermindering van concentratie
  • Hoofdpijn
  • Vermoeidheid
  • Uitdrogingsverschijnselen

Dat was ook bij mij het geval. En op het ogenblik dat je het niet meer ziet zitten en je zuiveringskuur vroegtijdig wilt stoppen, komt de kentering. De vierde dag voelde ik me als herboren en alerter, fitter, energieker, vitaler en beter in mijn vel dan ooit. Daar bovenop was ik zelfs vijf kilo lichaamsvet kwijt.
Deze 7 daagse detoxkuur is géén wondermiddel, maar wél aan te bevelen aan iedereen die zijn gezondheid wilt verbeteren en eindelijk iets aan zijn/haar overgewicht wilt doen!

Review 7 daagse detox ervaring