Review Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan

Review Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET PlanReview: Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan

Waar de meeste afslankspecialisten diëten opstellen voor mensen met overgewicht, is de auteur van Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan ervan overtuigd dat het niet werkt om voor langere tijd een dieet te volgen om de overtollige kilo’s te verliezen. En waar veel personal trainers en andere gezondheidsexperts je overtuigen dat je iedere dag naar de sportschool moet om de overtollige kilo’s te verliezen, is de auteur van Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan ervan overtuigd dat ook dit niet werkt om af te vallen. Wat volgens haar wel werkt? Niet jezelf uithongeren, jezelf steeds naar de sportschool slepen en steeds weer beginnen met een nieuw dieet- of receptenboek, maar accepteren dat afvallen tussen de oren zit. Hoe dit precies werkt met het Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan? Dat lees je in deze review.

Review Het Mentale Dieet PlanHet Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan: een korte inleiding

Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan is een dieetplan dat is opgesteld door een vrouw die zelf altijd heeft geworsteld met haar gewicht en vele diëten heeft geprobeerd om haar ideale gewicht te bereiken. Na enkele jaren vol onzekerheid, verschillende diëten en vele uren in de sportschool kwam zij er echter achter dat afvallen niet zo zeer met gezond eten en bewegen te maken heeft, maar voornamelijk tussen de oren zit. Iedere hap die je neemt, is namelijk een bepaalde vorm van ‘gedrag’ die je uitvoert. Dit gedrag wordt aangestuurd door de hersenen, die om de een of andere reden vinden dat het gedrag acceptabel is. Kortom: iedere keer als je te veel eet of iets eet waar je later spijt van hebt, komt dit dus eigenlijk door een actie die je hersenen starten. Wil je afvallen? Dan moet je jouw denkwijze aanpassen om te voorkomen dat je nogmaals verkeerd gedrag gaat vertonen in de toekomst. In Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan vertelt de auteur precies hoe dit moet. En volg je alle tips die in de diëten naar voren komen, dan kun je binnen enkele weken al enkele tot tientallen kilo’s kwijtraken. En omdat de diëten geen jojo-effect hebben, zie je de kilo’s die je verloren hebt ook nooit meer terug.

Het verschil tussen Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan

Het Mentale Dieet Plan is een ander boek dan het TURBO DIEET Plan, maar de boeken zijn wel door dezelfde auteur geschreven. Waar Het Mentale Dieet Plan voornamelijk in gaat op het veranderen van de mentaliteit met betrekking tot afvallen, geeft het TURBO DIEET Plan ook nog enkele unieke geheimen om slim, snel en eenvoudig af te vallen. Daarnaast duurt Het Mentale Dieet Plan je hele leven, terwijl het TURBO DIEET Plan slechts 7 tot 11 dagen gevolgd wordt.

Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan: online en offline

Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan kunnen zowel online als offline gebruikt worden. Zo is het mogelijk om de boeken te bestellen en deze thuis te ontvangen om de strijd tegen de overtollige kilo’s aan te gaan, maar kun je ook online hulp krijgen bij het afvallen met deze unieke diëten. Afhankelijk van wat je prettiger vindt, kun je dus zelf kiezen hoe je af wil vallen met deze effectieve diëten.

Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET PlanPersoonlijke begeleiding met Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan

Wat afvallen met Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan zo bijzonder maakt, is het feit dat je bij het volgen van de beide diëten persoonlijke begeleiding krijgt van de auteur van de diëten. Meld je je aan op de website van Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan, dan dien je namelijk jouw persoonlijke e-mailadres in te vullen. Dit e-mailadres wordt niet gebruikt om reclameboodschappen naartoe te sturen, maar wel om je persoonlijke begeleiding te bieden bij het afvallen met Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan. Zo krijg je in de eerste e-mail van de auteur van Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan niet alleen 50 gezonde recepten, maar ook een korte vragenlijst over jouw ideale gewicht, wat je al hebt geprobeerd om af te vallen en waarom het steeds niet gelukt is om af te vallen. Beantwoord je de vragen door de e-mail te beantwoorden, dan krijg je persoonlijke begeleiding van de auteur van Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan en kun je dus profiteren van de begeleiding van een professional. De meeste schrijvers van diëten hebben helemaal geen tijd om persoonlijke begeleiding te bieden, maar de auteur van Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan neemt hier wel de tijd voor.

Word lid van een grote community met gelijkgestemden

Daarnaast kun je niet alleen begeleiding krijgen van de auteur van Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan, maar kun je ook lid worden van de community van Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan als je hier behoefte aan hebt. Like je bijvoorbeeld de Facebookpagina van de diëten, dan kun je jouw vorderingen op deze pagina delen, vragen stellen aan andere mensen die het dieet volgen of aan de auteur van de diëten en vorderingen van andere mensen volgen. En omdat afslanken met meerdere mensen eenvoudiger is dan alleen, kan het aansluiten bij de community zeker een positief effect hebben op jouw strijd tegen de overtollige kilo’s.

Kom meer te weten over het mentale dieet plan door op deze link te klikken.