Review Het VITADIS Slanker leven plan

Levensgewoonten veranderen

En toen stond ik voor de spiegel. Ik voelde eens aan mijn buik. Een paar jaar geleden was ik slanker. Ik heb al een paar keer gelijnd net als zovelen. Het jojo-effect wordt steeds erger. Er gaan vijf kilo’s af, maar er komen er zeven bij. Ik móést iets doen.
Overgewicht is in Nederland net als in Amerika een probleem aan het worden. Vooral vallen de dikke kinderen op. Ruim de helft van de Nederlanders is te dik! Zij hebben daarmee een grotere kans op hart- en vaatziekten of andere welvaartsziekten. We weten het allemaal, lijnen is niet het goede woord, levensgewoonten veranderen wel.

Review Het VITADIS Slanker leven plan compleetHet “Slanker leven plan” van Vitadis

Dat plan doet dit nou precies: levensgewoonten veranderen. Slechte gewoonten afleren is moeilijk maar met dit programma leek het als vanzelf te gaan. Iedereen denkt nu, dat zal wel dat hebben we al zo vaak gehoord, maar Vitadis onderscheidt zich van andere methodes. Sterker nog, lijnen wordt zelfs leuk en ik at maar liefst zeven keer per dag! Echt fanatiek gaan sporten hoeft ook niet bij Vitadis, er zijn wel oefeningen die je kunt doen, want alle beweging helpt natuurlijk om vet te verbranden.

Totaalaanpak

Het Vitadis Slanker leven plan, is een totaaloplossing. Ten eerste hoefde ik het niet alleen te doen. Iedereen krijgt namelijk een Vitadis-coach toegewezen die je gedurende het hele traject bijstaat. Ik kreeg vetverbrandende pillen en levensmiddelen van Vitadis, kookboeken, recepten en een logbook.
Vitadis Slanker leven plan, is een eiwitdieet met meer dan tachtig verschillende lekkere producten! Eiwitdiëten zijn de bestwerkende en bekendste methodes om af te vallen. Als je alléén de juiste voeding eet, gaat je lichaam vet verbranden (ketose) en hierdoor val je op een gezonde wijze, snel af en bereik je je streefgewicht erg vlug.
Maar Vitadis is niet alleen dit eiwitdieet, want toen ik in de eerste periode van het dieet meer calorieën had verbrand dan dat ik erbij at en het aantal kilo’s was afgevallen dat ik wilde, leerde Vitadis Slanker leven plan, me een bewuste en gezonde levensstijl aan. Hierop wordt de kans op het jojo-effect aanzienlijk minder. Vitadis is geen slecht crash-dieet en toen het eerste pakket op was en ik nog meer wilde afvallen, kon ik het zonder problemen, onbeperkt herhalen.

Het VITADIS Slanker leven planHet dieet en begeleiding

Vitadis heeft drie verschillende starterspakketten:

  • De probeerbox (om te kijken of je het lekker vindt)
  • Fase 2-pakket (een soort stabiliseerpakket waarmee je langzaam afvalt en je streefgewicht behoudt)
  • Fase 1-pakket (Dé afslankoplossing van Vitadis waarmee je snel afvalt)

Vitadis raadt eigenlijk iedereen het Fase 1-pakket aan om mee te beginnen. Dit pakket zit vol met veertig maaltijden. Ontbijt, lunch, soepen, repen, zoute snacks, shakes, desserts, crackers, nootjes, brownies en wafels voor ongeveer tien dagen. Je gebruikt het per dag met twee maaltijden en de drie verplichte tussendoortjes in de vorm van snacks. Nou? Hoe klinkt dat? Heerlijk toch? De producten zijn al gebundeld zodat je niet het risico loopt een paar keer hetzelfde achter elkaar te eten. Avondeten moest ik zelf kopen en koken, maar dat deed ik met de bijgeleverde receptengidsen die zijn gemaakt door professionals.
ik kreeg een shakebeker, een dieet-centimeter-meetlint en diverse e-booken met recepten. Er is natuurlijk veel interessante informatie bijgeleverd en ik kreeg mijn eigen online-account waar ik precies kon bijhouden wat mijn activiteiten, eetmomenten en metingen waren. Ik deed het via de Vitadis progressie-app. Daar staan ook receptengidsen met echt lekkere gerechten die ik gratis kon downloaden met de recepten-app voor Android en Apple. De online-coach begeleidde mij via de e-mail met dagelijkse (culinaire) tips, uitleg en een dagplanning. Had ik vragen die niet konden wachten, dan kon ik met het team van Vitadis via de live-chat of telefoon praten.
Ik kreeg bij het fase 1-pakket voor een maand L-Carnitine-capsules, een natuurlijke vettransporteur. Dit is een aminozuur en dus een lichaamseigen stof die niet schadelijk is. Daarbij kreeg ik ketosticks. Dat zijn vetverbranding teststrookjes.
Toen ik met fase 1 klaar was, waarin ik supersnel gewicht verloor, was de volgende stap kijken naar waarom ik vroeger was aangekomen.
Vitadis helpt om een nieuwe, gezonde levensstijl te accepteren en kijkt wat gezond voor jou is en helpt je eten dat jou dikker maakt te vermijden, zodat er geen jojo-effect optreedt.

Review Het VITADIS Slanker levenDe kosten

Oké, zul je zeggen, maar het zal dan wel een vermogen kosten. Vitadis heeft voor mij uitgerekend dat het mij per dag (bij een normaal bestedingspatroon) ongeveer 3,70 euro extra kost op mijn normale huishoudkosten. Daarvoor maakte ik dus geen kosten voor een sportschool en de bijbehorende kleding, ik hoefde er niet voor uit huis en ik kreeg dagelijks persoonlijke begeleiding!

Mijn mening

Als je nog niet overtuigd bent, zal ik je zeggen wat ik ervan vond. Ik heb natuurlijk ook van alles geprobeerd met het jojo-effect en vond Vitadis een verrassend lekkere afslankcombinatie! Ik voelde me energieker en zit veel beter in mijn vel, letterlijk 😉 Het werkt echt. Ik haalde niet mijn streefgewicht binnen het eerste pakket, dat was misschien iets te hoog gegrepen, maar ik viel wel af. Iedere dag met hulp van de lieve, deskundige mensen van de coaching. Ik ben echt een stuk gelukkiger!

Dus wat is nu Vitadis Slanker leven plan? Samengevat:

• Sport is niet nodig
• Afvallen gaat gemakkelijk
• Supersnel resultaat
• Lekker eten waarvan je slanker wordt
• Een gezonder leven met een sterker lichaam
• Stabiliseren met een gezonde levensstijl
• Klanten zijn dik 😉 tevreden

Ga nu naar de Vitadis Slanker leven plan-site en oordeel zelf!