Review Paleo in 15 Minuten

Review Paleo in 15 MinutenReview: Paleo in 15 Minuten

Het Paleo dieet is een populaire leefstijl die de laatste jaren steeds meer aan populariteit heeft gewonnen in ons land. Dit komt omdat het Paleo dieet eigenlijk niet echt een dieet is, maar meer een gezonde leefstijl waarbij je op een andere manier met eten omgaat. Wil je weten wat Paleo precies inhoudt en wat Paleo in 15 Minuten is? Lees dan meer over deze onderwerpen in dit artikel.

Wat is Paleo?

Paleo is een bepaalde leefstijl waarbij je alleen gezonde, natuurlijke voeding nuttigt. Dit betekent dat je geen voedingsmiddelen eet of drinkt waar bepaalde voedingsstoffen aan zijn toegevoegd, maar dat je alleen voeding eet die je in dezelfde staat in de natuur kan vinden. Het uitgangspunt van het dieet is dan ook dat je terug gaat naar de tijd van onze overgrootouders: een tijd waarin overgewicht veel minder voorkwam dan tegenwoordig het geval is, een tijd waarin men veel gespierder en slanker was en een tijd waarin men veel meer energie had, simpelweg omdat men veel gezonder en natuurlijker at.

Enkele voedingsmiddelen die je mag nuttigen bij het volgen van de Paleo leefstijl, zijn voedingsmiddelen als biologische groenten, biologisch fruit, vlees, noten en zaden. Je mag dus gewoon eten wat je lekker vindt, als deze voedingsmiddelen maar op een natuurlijke wijze tot stand zijn gebracht. Geen voedingsmiddelen met E-nummers en andere vreemde toegevoegde stoffen dus, maar natuurlijke voedingsmiddelen zoals onze voorouders deze ook aten.

Paleo receptenWat zijn de effecten van Paleo?

Er zijn steeds meer mensen die de Paleo leefstijl gaan volgen om af te vallen en dit is niet voor niets. Zo is het volgen van de Paleo leefstijl zeer effectief als je overtollige kilo’s kwijt wil raken, aangezien je profiteert van de volgende voordelen:
– Sterkere spieren.
– Een gezonde en glanzende huid en heldere, stralende ogen.
– Gewichtsverlies van enkele tot tientallen kilo’s.
– Meer energie en een beter uithoudingsvermogen.
– Een sterker immuunsysteem, waardoor je minder vaak ziek bent.
– Een verhoogd libido.

En omdat de Paleo leefstijl geen hongermomenten kent, is het ook nog eens een vrij eenvoudige manier om af te vallen en een gezondere leefstijl na te leven.

Paleo recepten2Wat is Paleo in 15 Minuten?

Paleo in 15 Minuten is een onderdeel van de Paleo leefstijl die speciaal ontwikkeld is voor mensen die het druk hebben met werk, het huishouden, de kinderen en het sociale leven en hierdoor geen tijd hebben om iedere dag lang in de keuken te staan. Zo vind je in het receptenboek Paleo in 15 Minuten vele diverse recepten volgens de Paleo leefstijl, die stuk voor stuk binnen 15 minuten bereid kunnen worden. De meer ingewikkelde en complexe leefstijl zijn in dit boek dan ook achterwege gehouden, want de recepten in het receptenboek Paleo in 15 Minuten kunnen door iedereen snel klaargemaakt worden.

Alle recepten in het receptenboek Paleo in 15 Minuten geven je lichaam de maximale voedingsstoffen, maar zorgen er ook voor dat de gifstoffen in je lichaam geëlimineerd worden. Hierdoor heb je niet alleen voldoende energie om de hele dag op een prettige manier door te komen, maar val je bovendien af door de afvoer van alle gifstoffen in je lichaam. En omdat de recepten van het Paleo in 15 Minuten receptenboek al in enkele minuten klaargemaakt kunnen worden, hoef je helemaal niet uren in de keuken te gaan staan om af te vallen. Daar komt nog bij dat de recepten van Paleo in 15 Minuten niet duurder zijn dan standaard recepten en dus door iedereen klaargemaakt kunnen worden.

Review Paleo receptenVoor wie is Paleo in 15 Minuten geschikt?

Het Paleo in 15 Minuten receptenboek is geschikt voor iedereen die ontevreden is over zijn of haar lichaam en hier verandering in wil brengen door een gezonde leefstijl aan te gaan houden. Daarnaast is het Paleo in 15 Minuten receptenboek bij uitstek geschikt voor mensen die graag gezond willen eten en leven, maar geen tijd hebben om dagelijks een uur in de keuken te staan. Heb je bijvoorbeeld een drukke baan, moet je ook nog aan het huishouden denken, heb je een kind of meerdere kinderen om voor te zorgen en wil je ook nog een sociaal leven bij kunnen houden? Dan is het Paleo in 15 Minuten receptenboek een aanrader voor jou, omdat je met Paleo in 15 Minuten het afvallen kan combineren met je drukke leven.

Begin je met Paleo in 15 Minuten, dan voorkom je dat je vroegtijdig stopt met het Paleo dieet omdat je niet genoeg tijd hebt om de leefstijl vol te houden. Ben je al meerdere keren gestopt met een dieet omdat je steeds geen tijd had om het dieet vol te houden door de gezonde recepten te kopen? Dan is het Paleo in 15 Minuten receptenboek een aanrader voor jou.

Paleo in 15 Minuten: drie verschillende receptenboeken

Door het grote succes van Paleo in 15 Minuten, zijn er inmiddels drie verschillende receptenboeken binnen de reeks gelanceerd. Schaf je alle drie de delen van het receptenboek aan, dan heb je voldoende recepten om de Paleo leefstijl voor een langere tijd te volgen en op deze manier veel overtollige kilo’s te verliezen. Wil jij ook direct beginnen met een gezonde leefstijl en toch voldoende tijd overhouden om al je werkzaamheden, taken en plannen af te ronden? Schaf dan één, twee of zelfs drie van de receptenboeken van Paleo in 15 Minuten aan en start direct met de gezonde Paleo leefstijl.

Klik hier voor meer informatie over Paleo in 15 Minuten.