Review proteïnerijke recepten pakket

Review proteïnerijke recepten pakketEr bestaan honderden verschillende diëten die je kunt proberen. De een kost veel, de ander maar heel weinig. Je wilt natuurlijk niet ieder dieet zelf uitproberen, want dan zou je bakken met geld kwijt zijn. Daarbij komt dat een groot deel van de diëten helemaal niet werken. Dit is namelijk heel afhankelijk van jouw lichaam. Gelukkig zijn er bepaalde producten die eigenlijk ieder lichaam nodig heeft. Suiker is iets dat we absoluut niet nodig hebben, maar in vele producten worden toegevoegd. In sommige diëten mag je dat soort producten gewoon blijven eten, terwijl dat dus niet bepaald verstandig is.

Ook ik twijfelde over de vele verschillende diëten die je kunt doen. Zo heb je bijvoorbeeld het crashdieet om veel af te vallen. Het resultaat mag dan misschien goed zijn doordat je bent afgevallen, maar dit moet altijd op een gezonde manier zijn. Dit moet gebeuren om het welbekende jojo-effect te voorkomen. Zo kun je een dieet volgen, ermee stoppen en voor je het weet zit al het gewicht er gewoon weer aan. Vervolgens begin je weer en zo ga je steeds weer verder. Gewicht eraan, gewicht eraf. Ik heb daarom besloten om voor het proteïnerijke recepten pakket te gaan. Benieuwd naar mijn resultaat? Lees dan snel verder.

proteïnerijke recepten pakket reviewWaarom dit pakket?

Het maken van een keus is lastig, omdat er nou eenmaal zoveel is om uit te kiezen. Wat voor mij in ieder geval voorop stond, was dat het afvallen op een gezonde manier moest gebeuren. Geen gedoe met maaltijden overslaan en honger hebben, want dat is gewoon niets voor mij. Ik ben meer van het gezond eten, en steek mijn geld dan ook liever in goede etenswaren dan bijvoorbeeld maaltijdshakes die ik met tegenzin moet drinken. Dat is dus de reden dat ik heb gekozen voor het proteïnerijke recepten pakket, en dat heeft me al heel ver gebracht!

Wat veel mensen doen, is letten op hoeveel calorieën een product bevat. Dit is echter niet het enige waar op gelet moet worden. Denk ook aan suikers, koolhydraten en vetten. Echter is er ook weer een verschil tussen goede en slechte vetten. Goede vetten kun je onder andere terugvinden in pindakaas, terwijl je in patat slechte vetten hebt. Het is dus ook belangrijk dat je weet waar je naar moet kijken wanneer je iets in de supermarkt koopt. Een van de meest belangrijke dingen is toch wel hoe veel suiker een product bevat. Tegenwoordig zit vrijwel overal suiker in, en als je dan toch kiest voor een product met suiker, moet je wel weten hoe veel je nou eigenlijk binnenkrijgt.

proteïnerijke recepten pakketSporten

Dit dieet is zeer geschikt voor mensen die ook veel sporten, maar nog niet echt resultaat kunnen zien, of simpelweg niet tevreden zijn. Ook ik had dit probleem. Een paar keer per week naar de sportschool gaf me helaas niet het lichaam dat ik wilde. Ik heb nog gezocht via internet naar tips voor de manier van trainen, maar het kwam erop neer dat ik simpelweg anders moest gaan leven. Proteïne is belangrijk bij sporten, en dat heb ik zeker gemerkt.

Ontbijten met het proteïnerijke recepten pakket

De belangrijkste maaltijd van de dag is toch wel het ontbijt. Ik had altijd de neiging om het ontbijt over te slaan. Zoveel honger heb ik niet in de ochtend, dus sloeg ik het ontbijt regelmatig over. Echter zorgt het ontbijt er juist voor dat je de rest van de dag niet zo gaat snoepen. Als je genoeg hebt gegeten als ontbijt, zul je de rest van de dag ook minder honger hebben en minder snel grijpen naar ongezonde dingen als snoep, koekjes of chips.

Een ander probleem met het ontbijt, is dat het al snel saai kan worden. Een boterham met pindakaas of wat yoghurt is op gegeven moment gewoon niet echt spannend meer, waardoor je geneigd bent andere dingen te proberen die wellicht weer ongezond zijn. Een groot voordeel van het proteïnerijke recepten pakket, was dan ook dat er 25 recepten zijn voor alleen het ontbijt! Je kan dus echt een hele tijd vooruit met deze recepten, zonder dat het ontbijt saai hoeft te zijn.

Review proteïnerijke receptenLunch en diner

Net als voor het ontbijt, heb je ook voor de lunch en voor het diner weer 25 recepten per stuk. Uiteraard kun je ook hier dus weer lekker afwisselen en zul je elke dag weer een andere lunch eten op bijvoorbeeld je werk. Het diner is uiteraard ook weer vol met proteïne en geeft je genoeg energie om daarna nog lekker naar de sportschool te gaan en resultaat te boeken.

Mijn ervaring

Al met al ben ik ontzettend blij dat ik voor dit dieet heb gekozen. Ik moet zeggen dat het wel even wennen was omdat het een hele verandering was in mijn leven. Zo sportte ik wel genoeg, maar at ik gewoon niet gezond waardoor het resultaat uitbleef. Nu voel ik me fitter dan ooit en is dat ook echt te zien aan mijn lichaam. Mijn lichaam is nu tevreden en is blij met het proteïnerijke recepten pakket. Ik kan erg genieten van de maaltijden die te vinden zijn in het e-book, wat ik nooit had gedacht. Veel mensen denken dat gezond eten gewoon niet zo lekker is als ongezonde dingen als patat, maar het tegendeel is waar. Het is zeker de moeite waard om uit te proberen zodat ook jij voortaan gelukkiger met jezelf bent.